Doesburg, Nederland
info@3dkadootjes.nl

3Dkadootjes gaat de Robin Visser stichting steunen | ACTIECODE: ROBIN2020

3Dkadootjes gaat de Robin Visser stichting steunen! Tot en met 31 december 2020 gaat 3Dkadootjes bij elk verkocht product €1,- doneren aan de Robin Visser stichting! Dit gaan wij doen met een ‘actiecode’ die ingevuld kan worden bij het afrekenen. December is de maand van de feestdagen. Dit jaar is het allemaal wat anders in verband met corona. Normaal geven we elkaar een cadeau, komen wij bij elkaar. Dit kan in december 2020 niet zoals we gewend zijn. Bij elkaar komen is nu wat lastig, maar een cadeau geven kan wel. Waarom geef je je dierbare dan niet een gepersonaliseerd cadeau, Dat altijd gewaardeerd wordt, ook als je even niet bij elkaar kunt zijn!

3Dkadootjes is nieuw!

3Dkadootjes is de nieuwe webshop met leuke, gepersonaliseerde en unieke naamcadeaus! Een gepersonaliseerd cadeau wordt altijd gewaardeerd door jong en oud.

Robin Visser stichting

De Robin Visser stichting zamelt geld in voor Robin, voor aanpassingen die nodig zijn tijdens zijn revalidatieproces of in de toekomst!

Robin is door een ernstig ongeluk lichamelijk gehandicapt en nog steeds aan het revalideren om zijn toestand te verbeteren.

Momenteel zamelen we geld in zodat Robin therapie kan volgen bij TrainM in Antwerpen!

Bent u op zoek naar een leuk, persoonlijk en uniek naam cadeau? Bezoek dan https://3dkadootjes.nl Vul  tijdens uw bestelling bij het afrekenen bij ‘actiecode’ ROBIN2020 in. Dan wordt er per verkocht product €1,- gedoneerd aan de Robin Visser stichting!

Wil je meer weten over Robin? kijk dan op https://www.facebook.com/Robin-Visser-Stichting-2008594596134918

3Dkadootjes & de Robin Visser stichting wensen u hele fijne feestdagen.

** Deze actie loopt tot en met 31 december 2020. Begin januari 2021 maken wij bekend welk bedrag er is opgehaald voor de Robin Visser stichting.**

Delen met familie en of vrienden