Doesburg, Nederland
info@3dkadootjes.nl

3Dkadootjes.nl bestaat 2 jaar FEEST met KORTING

3Dkadootjes.nl bestaat 2 jaar FEEST met KORTING!

Wie had dat gedacht 2 jaar geleden, toen ik zonder enig idee blind begon aan 3Dkadootjes.nl. Dat ik naar 2 jaar nu hier sta. Een klantenbestand van nu inmiddels zo’n 500 klanten, particulieren en bedrijven in Nederland en België. Een assortiment van ruim 30 producten die gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen gekozen naam. Ik had nooit gedacht dat dit voor mij er zo uit zou zien na 2 jaar!

Begin was lastig en zoeken

Nadat ik in 2020 bij het KVK mijzelf had ingeschreven wist ik totaal niet waar ik aan begon, ja mijn eigen bedrijfje… Maar verder er moest zoveel gedaan worden voor deze webshop. Licentie hier, kosten maken daar. En dit en dat… Allemaal gedaan! En starten, webshop in de lucht, en nu… Dat was lastig het prille begin. Het zoeken naar klanten, het bedenken en ontwerpen van nieuwe producten. Maar na een paar maanden begon het dan toch te lopen. En zo vonden steeds meer mensen 3Dkadootjes! Ik ben u vooral dankbaar. U die op welke manier dan ook de weg vond naar mijn webshop. U die een kijkje kwam nemen, om te zien wat ik te bieden had. En u die geïnteresseerd raakte in 1 of meerdere producten van mij, die ik allemaal zelf heb ontworpen. U die het product nog een beetje meer eigen maakte door er een naam of tekst van eigen keuze op te laten zetten… Dankjewel dat u klant bent van 3Dkadootjes.nl En dank u wel dat u het vertrouwen heeft in 3Dkadootjes. En daarom doe ik een week lang wat terug!

Een week lang korting met een couponcode!

Vanaf zaterdag 22 oktober 2022 tot en met zaterdag 29 oktober 2022 staat er een couponcode live die u recht geeft op 10% korting! Deze couponcode kunt u invullen op de afrekenpagina. Vervolgens gaat alles automatisch en wordt er 10% van het totaalbedrag afgehaald. Couponcode: 3D-2jaar

Mocht u nog vragen hebben? Dat kan natuurlijk altijd, neem dan even contact op per mail.

Delen met familie en of vrienden