Belangrijke wijzigingen per 2 januari 2021 – 3Dkadootjes

Een nieuw jaar is begonnen! En hiermee zijn er enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Deze staan hieronder met eventuele toelichting.

Verzendkosten verlaagd

Per direct zijn de verzendkosten verlaagd! Dit houdt in dat een brievenbus pakketje van €4,50 naar €3,95 is gegaan. En een pakket van €7,25 naar €5,95

Prijzen van gepersonaliseerde producten zijn gewijzigd

De meeste prijzen van producten in de webshop zijn gewijzigd! 90% van de producten is blijvend in prijs verlaagd! Hoe dat mogelijk is, staat hieronder uitgelegd.

Geen BTW meer zichtbaar in de webshop van 3Dkadootjes?

In de meest gestelde vragen staat al een korte toelichting! Per 1 januari 2021 valt 3Dkadootjes onder kleine ondernemers regeling (KOR). Dit houdt in dat 3Dkadootjes niet meer BTW plichtig is. Tot een bepaald omzet bedrag op jaarbasis. Een volledige uitleg over de KOR regeling is te vinden op de website van de belastingdienst. Uiteraard krijgt u bij uw bestelling nog steeds een factuur. En bij verzending nog steeds een pakbon bij uw pakketje. Door deze wijziging zijn de meeste prijzen in de webshop verlaagd!

Heeft u nog vragen rondom de wijzigen? Aarzel dan niet en neem contact op! Dit kan via het contactformulier, deze vindt u bij contact in het menu.

Vertel je vrienden over 3Dkadootjes

Geef een reactie