Arnhem, Nederland
info@3dkadootjes.nl

Ontwerp op maat

3Dkadootjes heeft natuurlijk een webshop met 40+ eigen ontwerpen, allemaal producten waar u als klant een eigen gekozen naam of tekst op kunt zetten. Maar ik kan me voorstellen dat u ook een idee heeft, welke niet beschikbaar is in de 3Dkadootjes webshop! Daarom deze service, een ontwerp op maat!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo, waar u bijvoorbeeld een sleutelhanger van wilt laten maken… Of u heeft zelf een idee rondom een gepersonaliseerd product…

Belangrijk om te weten. Voor een ontwerp op maat zijn de standaard kosten €25,00 om uw idee te ontwerpen. Daarbij komen de kosten van het item (productiekosten). Een voorbeeld, u wilt uw logo in een vorm van een sleutelhanger. Dan betaald u €25,00 plus het item (voorbeeld €5,95). Samen dan 30,95 plus de verzendkosten. Ieder item heeft zijn eigen prijs, dit ligt aan bijvoorbeeld printtijd, en gewicht.

Op dit moment heb ik een print oppervalk van 15cm bij 15cm bij 15cm (LxBxH).

U kunt uw idee bespreken met mij, om te zien of ik u hiermee kan helpen, ik wil u vriendelijk verzoeken om contact met mij op te nemen per email. Ook wanneer u nog vragen heeft over deze service.