Opbrengst december actie Robin Visser stichting

In december 2020 was er aan actiecode actief, die kon worden gebruikt bij het plaatsen van een bestelling. Voor elk verkocht product doneert 3Dkadootjes €1,- aan de Robin Visser stichting!

Hoeveel is er opgehaald voor de Robin Visser stichting?

3Dkadootjes is een startend bedrijf / webshop, die sinds 10 november 2020 bestaat. Dit was de eerste samenwerking die heeft plaats gevonden. In totaal is bij 10 producten de actiecode ingevuld! Dit houdt niet in dat er 10 verschillende bestellingen zijn geplaatst, want het was per verkocht product. Zo was er ook bestelling waarbij de actiecode is ingevuld en 4 producten werden besteld. Dit betekent dus dat die ene bestelling goed was voor een donatie van €4,-.

Het bedrag wat in december is opgehaald voor de Robin Visser stichting is in totaal €10,-

3Dkadootjes doneert ook nog een extra bedrag!

Ik vond het zelf een mooie actie die wij samen hebben georganiseerd. Het was mijn eerste samenwerking / actie die ik gehouden heb met mijn bedrijf. Natuurlijk kan ik zelf dan ook niet achter blijven, en doe ik zelf met mijn gezin ook nog een donatie extra er boven op! Om het opgehaalde bedrag nog iets te vergroten. Ik verdubbel het bedrag, wat erop neerkomt dat ik namens mijzelf en mijn gezin ook een donatie doe van €10,- voor de Robin Visser stichting. Dit maakt het totaalbedrag van €20,-

Natuurlijk had ik gehoopt op een nog groter bedrag voor Robin! Maar €20,- is ook een mooi bedrag. Ik wil alle klanten die in december de actiecode hebben gebruikt, hartelijk danken, voor uw aankoop bij 3Dkadootjes, en ook bedanken dat u daarmee de Robin Visser stichting ook heeft gesteund.

 

Vertel je vrienden over 3Dkadootjes

Geef een reactie