Doesburg, Nederland
info@3dkadootjes.nl

Reviews

Wat zeggen andere klanten over 3Dkadootjes? Via deze link kunt u ook de reactie van onze kant op reviews bekijken TrustIndex reviews en reacties

UITSTEKEND
32 recensies op
Henk van der Knoop
Henk van der Knoop
06/10/2022
Leuk idee om een sleutelhanger in 3D te kunnen bestellen. Graag een extra optie... Small/Mediumj/Large toevoegen. De sleutelhanger "Parkeren"is leuk maar slechts 8cm lang, de dubbelle lengte 16cm was leuker geweest. en de maat zie je niet zo goed op de website. Maar prima service, duidelijke website, en voor herhaling vatbaar.
Vera Gussekloo
Vera Gussekloo
06/10/2022
Laura Martens
Laura Martens
06/10/2022
Ontzettend leuke sleutelhangers. In allerlei kleuren te krijgen van super goede kwaliteit!
Manon H
Manon H
06/10/2022
Helemaal blij mee. Serieus een leuke taart topper voor niet al te veel geld. Hij is wat aan de kleine kant maar eigenlijk maakt dat hem juist leuk. Prachtig gedaan wij gaan jullie onthouden en komen zeker nog eens terug ! ♡
Daan Nijssen
Daan Nijssen
13/07/2022
Ik was zo blij verrast toen ik de envelop openmaakte met de 3D sleutelhangers op naam. Wat zijn ze mooi geworden! Ik weet zeker dat mijn cliënten er super blij mee zullen zijn!
Laurens Schutt
Laurens Schutt
13/07/2022
Cheryl Mak
Cheryl Mak
13/07/2022
Snelle bezorging en na aantal weken intensief gebruik nogsteeds goed.
Alain De Clippel
Alain De Clippel
15/06/2022
Gepersonaliseerde naam-sleutelhangers werden zeer snel bezorgd. Op t eerste zicht degelijk materiaal. Vallen wel zeer klein uit (foto op website misleidend).
Janne Zwat
Janne Zwat
20/12/2021
Snelle levering en product was zoals ik had verwacht. Erg leuk zo'n persoonlijke sleutelhanger.