Over mij

Van harte welkom op 3Dkadootjes.nl! Ik ben Dave. Vader van een zorgintensief kindje. Naast deze zorg ontwikkel ik leuke, persoonlijke en unieke producten met mijn 2, 3D printers. Wil je meer weten over het verhaal van mijn zoontje? Kijk dan op https://wieisdaan.nl

Ik creëer en ontwerp allerlei kleine producten, die leuk zijn om te geven en om te krijgen! Elk product wat ik maak wordt weer gepersonaliseerd met een eigen naam of tekst. Daarnaast zijn deze producten ook nog heel betaalbaar!

Waar het begon…

Het begon allemaal op YouTube… per toeval stuitte ik op een video waar een 3D printer werd besproken. Vervolgens ben ik verder gaan kijken en zoeken naar 3D printers. Ook werd het duidelijk dat een 3D printer veelzijdig is en je enorm veel kunt met zo’n printer. Na goed zoeken en voldoende informatie inwinnen, werd er een 3D printer aangeschaft. Eenmaal aangekomen begint eigenlijk het leukste… Het uitproberen en spelen met de printer en zijn mogelijkheden. Van het een kwam het ander.

Naast een 3D printer, ook een 3D pen

Naast de 3D printer, is er ook nog een 3D pen aangeschaft. Met deze pen opent er nog een wereld! Want je kunt hiermee ook weer voorwerpen verfijnen en zelfs dingen maken vanaf 0! Dus een printer en pen, multifunctioneel!

En nu?

En nu deze website… Hierop presenteer ik graag deze producten die ik ontworpen heb, en die ik kan printen met mijn 3D printers. Maar het mooiste, ieder product wordt geprint met een naam of tekst naar keuze! Dit maakt het persoonlijk en uniek! Dit is 3Dkadootjes.nl, van harte welkom! Ik ben Dave en wie bent u? Kan ik u helpen…?

3Dkadootjes.nl is gestart op 29 oktober 2020

Je kunt mij kennen van WieisDaan?

Het kan maar zo zijn dat u mij al kent van https://wieisdaan.nl

Hier leest u het hele verhaal van Daan!

Vertel je vrienden over 3Dkadootjes