Doesburg, Nederland
info@3dkadootjes.nl

Over mij

Van harte welkom op 3Dkadootjes.nl! Ik ben Dave Gerrits. Vader van een zoon en dochter. Waarvan mijn zoontje zorgintensief is. Daan is een jongen met 24×7 zorg, dit gaat dus dag en nacht door. De zorg dragen ik en mijn partner voornamelijk zelf. Dit willen we ook graag zelf blijven doen, omdat we weten dat er in de toekomst een moment komt dat we dit niet meer zelf kunnen doen. Daan heeft een zeldzame chromosoom afwijking, wat in het kort inhoud dat hij een DNA fout heeft. Hierdoor is hij lichamelijk en verstandelijk gehandicapt. Heeft hij epilepsie, scoliose en kan hij niet zitten, staan, lopen en praten.

In 2020 kwam ik op een punt dat ik graag nog wat wilde doen naast de zorg. Iets doen waarbij ik mijn hoofd kon legen en met iets anders bezig kon zijn. Daarbij heb ik ingezet op mijn sterkste eigenschap… creativiteit! Wil je meer weten over het verhaal van mijn zoontje? Kijk dan op https://wieisdaan.nl

Ik creëer en ontwerp allerlei kleine gepersonaliseerde producten, die leuk zijn om te geven en om te krijgen! Elk product wat ik maak wordt weer gepersonaliseerd met een eigen naam of tekst. Daarnaast zijn deze gepersonaliseerde producten ook nog heel betaalbaar!

Waar het begon…

Het begon allemaal op YouTube… per toeval stuitte ik op een video waar een 3D printer werd besproken. Vervolgens ben ik verder gaan kijken en zoeken naar 3D printers. Ook werd het duidelijk dat een 3D printer veelzijdig is en je enorm veel kunt met zo’n printer. Na goed zoeken en voldoende informatie inwinnen, werd er een 3D printer aangeschaft. Eenmaal aangekomen begint eigenlijk het leukste… Het uitproberen en spelen met de printer en zijn mogelijkheden. Van het een kwam het ander.

En nu?

En nu deze website / webshop… Hierop presenteer ik graag mijn eigen ontwerpen / producten. En het mooiste, ieder product wordt geprint met een naam of tekst naar keuze! En deze kiest de klant natuurlijk zelf! Dit maakt het persoonlijk en uniek! Dit is 3Dkadootjes.nl, van harte welkom!

3Dkadootjes.nl is gestart op 29 oktober 2020